duminică, 29 ianuarie 2017

Sigur te-a tentat la un moment dat in viata o pereche de ochelari cu camera

Iubitorii de gadgeturi vor fi intotdeauna interesati de noile tehnologii, care se schimba de la un an la altul, usurand in diferite aspecte viata utilizatorilor, iar preturile devin tot mai accesibile. In aceasta categorie se afla si acesti ochelari cu camera, desprinsi parca din filmele cu spioni, insa astazi se gasesc la preturi pentru toate buzunarele, insa si in versiuni mult mai avansate si mai eficiente, rezultatele fiind grozave.
De unde cumpar?

Astfel de produse sunt disponibile in diferite magazine online, insa clientii care isi doresc sa testeze ochelarii inainte de a-i cumpara o pot face in cadrul showroom-ului iUni din Bucuresti, acolo unde angajatii vor fi dispusi sa le raspuna cu placere la toate curiozitatile. In schimb, cei care stiu deja ce isi doresc, pentru a economisi timp, pot plasa direct o comanda pe site, unde se pot bucura si de transport gratuit prin curier daca produsele depasesc 400 de lei.

Ce stie sa faca?

O pereche de ochelari cu camera poate sa functioneze non stop pana la 60 de minute, in tot acest timp putand captura imagini intr-un mod discret, insa se poate inregistra si video si audio, existand sansa de a mari capacitatea prin inserarea unui card microSD. Asadar, un astfel de gadget poate fi util nu numai detectivilor, ci tuturor celor care isi doresc sa filmeze fara a fi observati de catre persoanele din jur.

Usor de folosit

Dispozitivele de acest tip sunt usor de utilizat, intrucat actionarea lor se face prin intermediul butonului ce activeaza sau opreste camera. In plus, la unele modele exista chiar si un mod de stanby pentru a economisi cat mai multa baterie, insa camera sa fie tot timpul pregatita pentru a actiona, iar toate imaginile salvate pe card se pot transmite in cel mai scurt timp pe un laptop sau telefon.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu