vineri, 30 septembrie 2016

Instalatiile GPL au revolutionat piata combustibililor

Orice sofer isi doreste sa poata face economii ori de cate ori circula cu masina, insa in conditiile in care pretul carburantilor se afla intr-o crestere continua, acest lucru este destul de dificil de realizat. Mai mult, Guvernul a anuntat introducerea unei taxe suplimentare la combustibil care sa inlocuiasca timbrul de mediu, motiv pentru care benzina si motorina vor fi si mai scumpe. Astfel, numerosi soferi se orienteaza catre autoturismele cu motoare Diesel, intrucat acestea sunt mai economice, insa pretul de achizitie este mult mai mare, iar investitia este recuperata in decurs de cativa ani.

Economii mari

Cu toate acestea, o solutie mult mai accesibila este apelarea la instalatii GPL de la monteazagpl.ro deoarece preturile se invart in jurul sumei de 500 de euro pentru cele mai comune modele de masini, precum Dacia Logan, Ford Focus sau Volkswagen Golf.  Pe aceasta cale, soferii isi vor recupera sumele investite in primii 12.000 de km, distanta parcursa, de cele mai multe ori, intr-un an, urmand ca mai apoi, sa se faca economii de circa 50% in fiecare luna, tinand cont ca pretul GPL-ului este la jumatate fata de cel al benzinei sau motorinei.

Numeroase avantaje

Mai mult, soferii se pot bucura de o serie importanta de avantaje, incepand de la cresterea duratei de viata a motorului cu cel putin 2 ani, intrucat acest tip de combustibil este unul mai curat, iar toate elementele motorului vor functiona in conditii mai bune. De asemenea, s-a rezolvat si problema lipsei spatiului din cauza rezervorului voluminos, aceste instalatii GPL de la monteazagpl.ro fiind disponibile chiar sub forma rotii de rezerva, pentru a putea fi montate in locul acesteia. In plus, puterea motorului nu mai este afectata decat in proportii modice, de pana la 3-4%, cifra care nici macar nu este resimtita de cei mai multi dintre soferi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu