duminică, 21 august 2016

Unde gasim cazare buna in Cluj Napoca

Cu totii asteptam cu nerabdare perioada concediului pentru a avea cateva zile de relaxare in care sa scapam de stres si griji. Printre destinatiile populare din tara noastra se numara si Clujul, intrucat este un oras foarte atractiv, renumit pentru imprejurimile sale. Astfel, nu este de mirare de ce tot mai multi turisti se intereseaza sa afle oferta de cazare in Cluj Napoca, unde ofertele sunt nelimitate. In schimb, in perioada de varf a verii, cand au loc numeroase festivaluri importante de tipul Untold, se pare ca locurile de cazare pot reprezenta o problema.

Cea mai buna solutie

In schimb, pe langa hoteluri si pensiuni, o alta posibilitate grozava este aceea de a apela la regimul
hotelier, intrucat sunt promise mai multe avantaje. Pe langa faptul ca preturile sunt mult mai mici decat la unitatile de cazare traditionale, oaspetii se bucura si de intimitate, intrucat nu are cine sa ii deranjeze, fiind un avantaj lipsa staff-ului hotelier.

Mese gustoase

In cazul unei vacante, o mare parte a bugetului este alocata meselor in oras, insa datorita bucatariei proprii, turistii au posibilitatea de a-si gati orice doresc de fiecare data, fara a mai apela la restaurante. In Cluj se gasesc supermarketuri la toate colturile, astfel ca este foarte usor sa se achizitioneze toate cele necesare pentru fiecare masa.

Vacante mai placute


Cu siguranta ca oricine se simte mai bine in vacanta cand calatoreste alaturi de prieteni, iar toti pot sta in acelasi loc. Un apartament cu 3 sau 4 camere poate acomoda 6 sau 8 persoane, fiind mult mai distractiv pentru toata lumea, iar pretul se poate imparti in mod egal. Asadar, cine cauta o oferta de cazare in Cluj Napoca poate apela la regimul hotelier propus de e-stabil intrucat se vor bucura de o sumedenie de avantaje, dar si de o vacanta de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu