luni, 25 aprilie 2016

Apartamente Ieftine in Bucuresti

Oricine ajunge in Bucuresti, fie in vacanta, fie trimis de la serviciu, are nevoie de un loc de cazare. Cea mai buna alternativa la hotelurile, pensiunile sau hostelurile traditionale o reprezinta inchiererea de apartamente in regim hotelier in Bucuresti, intrucat sunt promise cateva avantaje semnificative.

Avantajul financiar

Probabil ca oricine isi cauta un loc de cazare, in primul rand urmareste sa obtina un pret cat mai mic, astfel ca este bine de stiut ca aceste apartamente inchiriate in regim hotelier propun preturi mai mici chiar si cu pana la 50% fata de clasicul hotel. In plus, cu cat creste numarul persoanelor cazate in apartament, cu atat tariful cazarii scade. De asemenea, fiecare dintre aceste apartamente sunt dotate cu bucatarii, accesibile la orice ora, spre deosebire de hoteluri sau pensiuni, astfel ca se poate gati oricand, facandu-se economii si mai mari, fara a mai fi nevoie de restaurant.

Avantajul spatiului

Orice apartament in regim hotelier, fie ca este de o camera, doua, trei sau patru, ofera mai mult spatiu decat oricare alta camera de hotel, unde foarte putine au o suprafata mai mare de 20 de mp, in timp ce apartamentele cu 3 camere pot avea chiar si 80 de metri patrati, mai mult decat suficient pentru a primi in conditii bune chiar si 6 persoane. De asemenea, nimeni nu te deranjeza cu curatenia la anumite ore, iar acest serviciu se efectueaza doar atunci cand doreste clientul.

Avantajul zonelor accesibile

De obicei, hotelurile situate in cele mai bune zone din oras au tarife foarte ridicate, ce nu sunt accesibile tuturor buzunarelor. Insa, apartamentele de inchiriat in regim hotelier sunt disponibile in toate sectoarele din Bucuresti, aproape de orice institutie importanta, de centru, de un spital, primaria de sector sau metrou. Asadar, decat sa platiti o suma pentru a va caza la marginea Bucurestiului intr-o pensiune dubioasa, optati pentru un apartament inchiriat deoarece preturile vor fi mai mici, insa conditiile net superioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu