luni, 3 iulie 2017

Tamplaria Bluevolution 73 asigura izolare termica si fonica

Pentru a alege tamplaria potrivita trebuie sa se tina cont de o multime de aspecte, insa cu siguranta nimeni nu va da gres atunci cand opteaza pentru PVC Salamander BluEvolution 73, un sistem tot mai popular si mai cautat in ziua de azi intrucat aduce cateva avantaje importante, iar raportul calitate – pret este unul ideal.
Asadar, in primul rand, acesta vine cu cinci camere si doua garnituri, motiv pentru care poate fi adaptat intr-o multime de moduri, astfel incat sa se potriveasca pana la cele mai mici detalii cu design-ul oricarui spatiu. Cu siguranta oricine isi doreste ca totul sa se potriveasca si doar produsele de calitate precum acest sistem pot asigura mai multe performante.

Izolare fonica si termica

Acest aspect este esential in toate conditiile, intrucat nimeni nu isi doreste sa fie deranjat de zgometele venite din exterior, iar printr-o buna protectie termica este mult mai usor, dar si mai economic sa se asigure o temperatura stabila, care sa nu fie influentata de cele din exterior. Cu alte cuvinte, eforturile sunt mult mai mici, ceea ce aduce mai mult confort.

Caracteristici


Astfel, adancimea de montaj a profilului este de circa 75 mm, iar sistemele de etansare pot avea doua culori, gri sau negru, fiind alese in functie de preferinte sau de nevoi. Totodata, si cerceveaua poate avea doua tipuri de forme, fie dreapta, fie bombata, iar pentru ca se folosesc armaturi din hotel zincat, gradul de stabilitate este unul mai mult decat grozav. In plus, atunci cand aleg PVC Salamander BluEvolution 73, clientii au ocazia de a opta pentru doua sau trei foi de sticla, pana la o grosime maxima de pana la 44 mm, iar pe aceasta cale se asigura cele mai bune conditii, insa nu trebuie omisa nici gama variata de culori care sa indeplineasca toate preferintele din punct de vedere estetic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu